Opdrachten

2019

Vierstroom Hulp Thuis

Ik zorg onder andere voor de organisatie van evenementen, nieuwsbrieven en ondersteun bij de implementatie van de nieuwe website.
2019

Vestia

Voor Vestia was ik verantwoordelijk voor de contentstrategie, de kalender en de invulling hiervan. Dit deed ik voor zowel social media als de nieuwsbrieven voor huurders. Daarnaast organiseerde ik verschillende evenementen en hield ik mij bezig met employer branding.
Naast externe communicatie verzorgde ik interne communicatie zoals intranet en Vestia Academie waar medewerkers zich kunnen inschrijven voor een opleiding.
2019

RGS-wonen

Bij een onderneming hoort een website. Zie hier RGS-wonen. Ik mocht de huisstijl ontwikkelen en heb de website gebouwd. 
2019

PP Complexbeheer

Voor PP Complex Beheer heb ik de opdracht gekregen een volledige website te maken en hun huisstijl te ontwikkelen. Naast de website heb ik visitekaartjes en briefpapier ontworpen.
2015

Musthave Party

Sinds 2015 run ik een eigen webshop met feestartikelen. Hiervoor heb ik alles zelf ontwikkeld. Daarnaast ben ik actief op social media. Met name op Instagram, aangezien de doelgroep daar te vinden is.

Voor Musthave Party moest een webshop gerealiseerd worden. In tegenstelling tot een statische website is een webshop een dynamische site waarin veel wijzigingen worden gedaan, en een betaalproces nodig is.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Mail gerust, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.