Over mij

HTML

Ken je CU2 (toen nog geen datingsite) of PP2G nog? Dat is zo’n beetje de voorloper van Hyves en Facebook. Bij CU2 kon je in HTML je eigen profielpagina maken. En wat vond ik dat leuk. Ik kon er uren aan werken en minstens elke maand moest mijn profiel er weer helemaal anders uitzien. Ook bij PP2G was ik actief, niet omdat ik naar elk feest wilde (want zo’n feestbeest was ik niet op 14-jarige leeftijd en ben ik nog steeds niet), maar om mensen te ontmoeten. En zo heb ik er echt een aantal vrienden aan overgehouden. Zelfs mijn man heb ik daar leren kennen! En kijk nu, sinds 2005 nog steeds samen, en mét een dochter.

Social media

Als millennial ben ik altijd al actief op social media. Mijn telefoon maakte overuren toen ik op zoek was naar inspiratie voor ons nieuwe huis. Via Instagram heb ik plaatjes opgeslagen en nu deel ik foto’s van ons huis en vraag ik naar mogelijkheden via een poll op mijn stories. Gewoon omdat het vermakelijk is, maar ook om ervaringen te delen en het resultaat te laten zien.

Webshop

Van 2015 tot en met 2020 had ik een webshop met feestartikelen, Musthave Party. Hiervoor deed ik echt alles zelf. Van inkoop, tot content, social media en beurzen. Ik ben hiermee begonnen omdat ik ondernemen altijd al wilde proberen. Met de gedacht dat als het niet zou slagen, het niet erg is. Dan zouden wij een toffe afterparty hebben. 

Genoeg ervaring dus met websites, social media en content.

Ow ja, ben je benieuwd naar m’n privé Instagram? Zo privé is hij niet hoor, het staat openbaar. Kijk maar hier. En wil je meer Musthave Party zien? Natuurlijk ook te vinden op Instagram, alleen niet meer actief.

#pickme #webredacteur #contentmanager #socialmedia #contentcreatie #marketing #communicatie #adinterim #zzp

l

Creatieve content

Google is gek op nieuwe content. Ik kan ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld elke maand nieuwe content geplaatst wordt in de vorm van een blog.

Social media

Bereik je doelgroep door middel van social media. Deze kanalen moeten aansluiten op wat de website uitstraalt, zodat je een mooi geheel krijgt.

Marketing en communicatie

Marketing- en communicatieplan nodig? Ook hier kan ik mee helpen en onderzoeken wie jouw doelgroep is en wat jouw concurrenten doen.

PROBLEMEN OPLOSSEN. NIEUWE IDEEËN CREËREN.

Dit ben ik

Benieuwd wie hier achter de schermen zit? Tadaa, dit ben ik!
Sharon Tenda

Sharon Tenda

Op locatie

bij mijn opdrachtgevers

Let’s Start Something new
Say Hello!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Mail gerust, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.