OVER MIJ, 

SharOnline

 

Altijd positief ingesteld, creatief, gestructureerd en communicatief.

HTML

Ken je CU2 (toen nog geen datingsite) of PP2G nog? Dat is zo’n beetje de voorloper van Facebook. Bij CU2 kon je in HTML je eigen profielpagina maken. En wat vond ik dat leuk. Ik kon er uren aan werken en minstens elke maand moest mijn profiel er weer helemaal anders uitzien. Ook bij PP2G was ik actief, niet omdat ik naar elk feest wilde (want zo’n feestbeest was ik niet op 14-jarige leeftijd), maar om mensen te ontmoeten. En zo heb ik er echt een aantal vrienden aan overgehouden. Zelfs mijn man heb ik daar leren kennen! En kijk nu, 14 jaar verder nog steeds samen, en mét een dochter.

Social media

Als millennial ben ik dus altijd al actief op social media. Mijn telefoon maakte overuren toen ik op zoek was naar inspiratie voor ons nieuwe huis. Via Instagram heb ik plaatjes opgeslagen en nu deel ik foto’s van ons huis en vraag ik naar mogelijkheden via een poll op mijn stories. Gewoon omdat het vermakelijk is, maar ook om ervaringen te delen en het resultaat te laten zien.

Webshop

Sinds 2015 heb ik een webshop met feestartikelen, Musthave Party. Hiervoor doe ik echt alles zelf. Van inkoop, tot content, social media en beurzen. Ik ben hiermee begonnen omdat ik ondernemen altijd al wilde proberen. En als het niet zou slagen, dan niet. Dan zouden wij een toffe afterparty hebben.

Genoeg ervaring dus met websites, social media en content.

Ow ja, ben je dus benieuwd naar m’n privé Instagram? Zo privé is hij niet, hoor, hij is openbaar. Kijk maar hier. En wil je meer Musthave Party zien? Natuurlijk ook te vinden op Instagram.

#pickme #webredacteur #contentmanager #socialmedia #contentcreatie #marketing #communicatie #adinterim #zzp

 

Diensten

Ik heb verschillende diensten waar ik je graag mee wil helpen. Dit kan als freelancer, maar ik ben ook beschikbaar voor ad interim opdrachten.

Social media

Zelf geen tijd, geen zin om elke keer maar weer alle social bij te houden? I’m your women!

Creatieve content

Voor Google is het goed als je website blijft leven en je regelmatig nieuwe content plaatst. Dit kan door een wekelijkse blog. Maar ook e-mailmarketing blijft belangrijk. Hiervoor moeten teksten geschreven worden. En dit kan ik voor je verzorgen.

Marketing en communicatie

Gezien ik genoeg ervaring heb in de marketing en communicatie kan ik je natuurlijk met nog meer helpen. 

  • Ontwikkelen en uitvoeren van in- en externe communicatieplannen;
  • Schrijven en optimaliseren van content voor on- en offline kanalen;
  • Ontwikkelen van diverse (online) communicatie uitingen zoals campagnes, nieuwsbrieven, brochures en advertenties; 
  • Briefen en aansturen van communicatiebureaus, vormgevers en drukkerijen;
  • (Voorbereiden van) deelname aan events;
  • Huisstijlontwikkeling en beheer.

Deze skills heb ik ook

Google Analytics

Photoshop CS

InDesign CS

Wordpress

Coosto

SharePoint

N

Drupal

N

Umbraco

Let’s Get Started

Maak je online zichtbaar